Δημοτικά

''ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ! για τον Άτταλο '' καταγγέλλει η ''Ανατροπή στην Πόλη''

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ !

'' Οσοι μεγάλωσαν με τον κιν/φο Ατταλο,όσοι ταύτισαν την αίθουσα με ένα πολιτιστικό και πνευματικό ανάχωμα,ενάντια στην υποκουλτούρα των supermarket αιθουσών,της συνδρομητικής ιδιωτικής τηλεαποχαύνωσης ,όσοι θεωρούν πως το ΜΑΥΡΟ σε μια αίθουσα κιν/φου είναι πράξη αυταρχισμού και σκοταδισμού,δικαιούνται να νοιώθουν οργισμένοι.
Οργισμένοι με μιά ενορχιστρωμένη συμπαιγνία άλωσης του χώρου με την σφραγίδα της Δημοτικής πλειοψηφίας.
Οταν λέγαμε πως ο Δήμος είχε και έχει τα νομικά όπλα να αλλάξει την χρήση γης ωστε να εξακολουθήσει η λειτουργία του κιν/φου,σφύριζαν αδιάφορα,παιζοντας καθυστερήσεις γιατί ήταν άλλα τα σχεδιά τους.
Ηθελαν στο παραπέντε να βάλουν το ψευτοδίλημμα ,πολυχώρος πολιτισμού ή γαία πυρί μιχθήτο !
Τώρα ο χώρος αγοράζεται απο τον Δήμο,κίνηση όχι κατ ανάγκη κακή. αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως το τίμημα (400.000) είναι ψηλό.
Αλλά στην ιδιοκτησία του Δήμου και τις γρήγορες νομικές και πολεοδομικές αλλαγές,τι μας εμποδίζει να επαναλειτουργήσει ο ΑΤΤΑΛΟΣ?
Γιατί πρέπει να καταστρέψουμε έναν κιν/φο για να λειτουργήσουμε έναν χώρο πολιτισμού?Γιατί δεν μπορεί να βρεθεί ένας άλλος χώρος για την δημιουργία ενός πολυχώρου έκφρασης και δημιουργίας ?Γιατί να μουχλιάζει απαξιωμένος ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ και κάποιοι να ονειρεύονται άλλους πολυχώρους?
Τι έχουν τάξει και σε ποιούς η Δημοτική αρχή ?
Η δημοτική κίνηση ''Ανατροπή στην πόλη'' αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί ''σηκώσαμε '' και κοινωνίσαμε το θέμα στον κόσμο του Δήμου.Δεν σταματάμε ούτε κάνουμε πίσω.Η Δημοτική πλειοψηφία θα λογοδοτήσει για αυτήν την αποφασή της σύντομα.''

Αυτά καταγγέλλει η  δημοτική κίνηση ''Ανατροπή στην πόλη'' στην ιστοσελίδα της στο Facebook

https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%9D%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%A3%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-918101865030504/

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια