Κοινωνία

Συνέλευση Σεπτεμβρίου,Τετάρτη 13/09 στις 8 μμ στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Την Τετάρτη 13/9/2017 στις 8.00μμ στο χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του Σεπτεμβρίου.

Από το συντονιστικό της προηγούμενης εβδομάδας και την συζήτηση που έγινε τα θέματα είναι:

-Το κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων στο Φάρμακο για κοινές εξορμήσεις στους εργαζόμενους της περιοχής την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και εκδήλωση-συζήτηση στο χώρο της λέσχης το Σάββατο 30/9 με γλέντι στη συνέχεια.

- Παρατηρητήριο εργοδοτικής αυθαιρεσίας σε συνεργασία με την ΕΛ Καλλιθέας

-Η συμμετοχή της Εργατικής Λέσχης στα κοινά καλέσματα για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τους ναζιστές της ΧΑ. Εξορμήσεις και δραστηριότητες στη περιοχή μας.

-Η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του 18άνω  «Ωσάν Μήδεια» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Νέας Σμύρνης και για την οποία το 18άνω ζήτησε την στήριξη από το Ιατρείο της Λέσχης και από το ΚΙΦΑ Νέας Σμύρνης.

-Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Δράσεις για την αντιμετώπιση τους και την αποτροπή της επίθεσης του κράτους και της κυβέρνησης στη λαϊκή κατοικία.

-Η δημιουργία Τράπεζας Αίματος από την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης.

-Δράσεις της Λέσχης σε σχέση με το θέμα της ανάγκης για τρόφιμα των προσφύγων που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας του Λαυρίου.

-Εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς με οδοιπορικό στην πόλη μας και παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κουσουρή «Οι Δίκες των Δωσίλογων 1944-1949».

-Πρόταση για γλέντι ενίσχυσης της Εργατικής Λέσχης την Κυριακή 15/10/2017

-Ενημέρωση για την πορεία συγκρότησης των τμημάτων λυκείου για την φετινή σχολική χρονιά.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια