Αθλητικά

Στον ''Νίκο'' πάντα αλλά και πριν το αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα play-off

γράφει ο Χρήστος Καραθανάσης
Στο γνωστό στέκι του ''Νίκου'' έξω από το γήπεδο του Πανιωνίου , κάθε παιχνίδι του ''Ιστορικού'' συγκεντρώνονται οι φίλοι του Πανιωνίου για να σχολιάσουν τον αγώνα , την ομάδα αλλά και τα υπόλοιπα δρώμενα του Ποδοσφαίρου εντός και εκτός συνόρων.
Για τον ΄΄Νίκο΄΄ είναι γνωστό ότι δεν χρειάζονται φυσικά συστάσεις.
Επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του Πανιωνίου τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα βρίσκονται εκεί όχι μόνο για καφέ και τυρόπιττα αλλά και για πορβλέψεις και αθλητικό κουτσομπολιό.
Ειδικά φέτος με την ομάδα να κοιτάζει στα μάτια τους «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή της στα play off αλλά και με το πλασάρισμα της σε θέση που εξασφαλίζει θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια, οι παρουσίες είναι πολλές , τα όνειρα ακόμη μεγαλύτερα και οι επιτυχίες της χρονιάς που ολοκληρώνεται κάνουν τους φίλους του Πανιωνίου χαρούμενους .
Στην κάμερα του www.nstv.gr για ακόμη μια φορά μίλησαν απλοί φίλαθλοι αλλά και άνθρωποι που με τον ένα η το άλλο τρόπο βοήθησαν τον Πανιώνιο να καταξιωθεί στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Πανιώνιο κόσμο βρήκαμε φυσικά και δίπλα στο ''1922''
Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη για την πρώτη αγωνιστική των play off  ήταν ευκαιρία να πουν πολλοί τη γνώμη τους για την ομάδα , τον αγώνα αλλά και το αύριο που έρχεται με πολλές υποσχέσεις για τον «Ιστορικό»

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια